Young Living Dag – 17 April 2021

Het is vandaag Young Living Dag!
Dat betekend dat Young Living vanaf vandaag weer mooie nieuwe producten heeft en een mooie bonus als jij je dit weekend inschrijft!

 

Eerst de nieuwe producten die vanaf vandaag te bestellen zijn: Master Formula en Comfortone!

Master Formula
Dit dagelijkse multivitamine is verkrijgbaar in een doos van dertig sachets. Het is de bedoeling dat je iedere dag één sachet neemt. Iedere sachet bevat vier capsules (1 vloeibare capsule, 1 tablet en 2 capsules) die samen een uitgebreid assortiment aan vitaminen en mineralen bevatten. Dit maakt Master Formula de perfecte optie voor mensen die hun lichaam willen voorzien van een uitstekend synergetisch complex dat aanvullende ondersteuning biedt. Master Formula is geschikt voor vegetariërs, vrij van conserveermiddelen, kunstmatige stimulerende middelen en kunstmatige kleurstoffen en ondersteunt het lichaam op een handige manier terwijl je dagelijks van maar liefst 55 verschillende natuurlijke bronnen profiteert!

Comfortone
Terug van weggeweest, de verbeterde ComforTone zal vanaf vandaag opnieuw verkrijgbaar zijn! Dit voedingssupplement bevat een combinatie van kruiden en essentiële oliën, waaronder venkel en klit, die de algehele welzijn en de spijsvertering kunnen ondersteunen. De spijsvertering is zeer belangrijk omdat het voedsel omzet in energie. Met behulp van ComforTone kun je jouw spijsvertering de liefde en verzorging geven die het verdient terwijl je profiteert van de voordelen van essentiële oliën zoals Duitse kamille, rozemarijn en pepermunt. Neem simpelweg vier keer per dag een capsule en laat je verrassen door het resultaat!

YL Dag Promotie
Ben jij nog niet ingeschreven bij Young Living? Dan is dat altijd het leukste om te doen tijdens een Young living Dag! Waarom? Omdat je dan altijd een leuke bonus krijgt! Deze keer ontvang je gratis de olie Xiang Mao*!

YL Dag aanbiedingen
Van 17 t/m 20 april gelden de volgende aanbiedingen:
Bestel de Orange Blossom Facial Wash en ontvang gratis een Charcoal Bar Soap. Deze zeep is perfect voor mannen en vrouwen en geschikt voor zowel het gezicht als het lichaam.
Productcode: 20180, 39,75 PV, € 38,40 excl. BTW.

Ontvang 15% korting op Clarity 15 ml, Sacred Mountain 15 ml en Myrtle 5 ml.
Elk afzonderlijk verkrijgbaar.
Clarity, productcode 332108D, 35,49 PV, € 34,21 excl. BTW
Sacred Mountain, productcode 341408D, 31,24 PV, € 30,18 excl. BTW
Myrtle, productcode 359508D, 10,84 PV, € 10,54 excl. BTW

*Voorwaarden Xiang Mao promotie:
Schrijf je in op 17 t/m 20 april en ontvang gratis een 5ml flesje Xiang Mao bij je volgende ER-bestelling.
Geldig voor alle nieuwe leden die een eenmalige bestelling of ER bestelling plaatsen van minimaal 100 pv.
De tweede bestelling moet een Essential Rewards bestelling zijn. Het geschenk wordt automatisch toegevoegd aan deze bestelling.
De tweede bestelling moet binnen zes maanden na de eerste bestelling geplaatst worden, dus voor 1 november 2021.