Young Living Dag – 11 juli

Zaterdag 11 juli organiseert Olie Natuurlijk haar eerste Young Living Dag op locatie. Vanaf nu kun jij jouw ticket bemachtigen voor deze speciale dag vol informatie, ervaringen en verwennerij!

Laat je je onderdompelen in de wereld van Young Living! Kijk waar het bedrijf voor staat, ontdek de Premium Starterkit, stel je vragen en luister naar de verhalen van ervaren olie gebruikers en shop jouw olie must haves!
Deze dag  zullen er o.a. ervaringsdeskundige aanwezig zijn op het gebied van: Beauty & Verzorging (@Beauty_en_Olie), Moeder & Kind (@de_magikolie_mama) en YL in de Keuken (@my5mlkitchen).  Zij kunnen jou alles vertellen over deze onderwerpen en meer!
Naast dat je vragen kunt stellen kan je ook verschillende producten ruiken, proberen en proeven! Proeven? Ja, proeven! Proef en ervaar hoe je o.a. de Plus oliën kunt inzetten om jouw gerechten nog lekkerder te maken!  Deze dag zal de massagetafel van Olie Natuurlijk klaar staan om je ook op deze manier de oliën te laten ervaren!

Locatie
De eerste Young Living Dag van Olie Natuurlijk zal plaatsvinden in Veenendaal. In het centrum van Veenendaal vind je Fotostudio Dewi van Dreven Creations. Dewi is naast fotograaf ook actief oliegebruiker en zij zal 11 juli zelf ook aanwezig zijn! In haar fotostudio zal dus deze dag gaan plaatsvinden.
Adres: Brouwersgracht 30, 3901 TJ in Veenendaal.

Tickets & Tijdsvak
Een ticket kost € 8,00 per persoon. Dit is inclusief een drankje, een olie-hapje en een goed gevulde olie goodiebag! Reserveer nu jouw ticket en tijdvak door een email te sturen naar info@olienatuurlijk.com o.v.v. YL Dag 11 juli. Vermeld de volgende gegevens in deze email:
– Je naam
– Het aantal tickets (Bestel je meerdere tickets? Graag erbij vermelden of hier mensen bij zijn uit hetzelfde huishouden.)
– Het tijdvak
Bij het tijdvak heb je keuze uit:  Groep 1 = vol.  Groep 2  12:30 tot 14:00.  Groep 3  14:30 tot 16:00

Wanneer je van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen zijn jouw tickets gereserveerd!

Betaling
De betaling van de tickets vindt plaats op de dag zelf d.m.v. van een contant of pinbetaling.
Goed om te weten: Er zijn een beperkt aantal plekken per tijdsvak beschikbaar. Wees er dus snel bij, want vol = vol.
Een ticket kost € 8,00 per persoon. Dit is inclusief een drankje, een olie-hapje en een goed gevulde olie goodiebag!

Heb je gereserveerd maar kun je er toch niet bij zijn? Laat ons dit dan z.s.m. weten. Dan kunnen wij nog iemand anders de kans geven om erbij te zijn. Het annuleren van je reservering dient uiterlijk 48 uur voor aanvang plaats te vinden.  Doe je dit niet, dan brengen wij de kosten van de reserveerde ticket(s) als nog in rekening.

Stay Save
Om deze dag veilig en volgens de richtlijnen van het RIVM te laten verlopen, hebben wij een aantal maatregelen moeten treffen. Zo werken we deze dag met tijdvakken, zodat we overzicht behouden en iedereen rustig kan rondlopen met de 1,5 meter regel. Ook zullen mensen pas plaats mogen nemen op de massagetafel wanneer er een aantal vragen vooraf zijn beantwoordt. Deze dag zal er iemand aanwezig zijn die is aangesteld om ervoor te zorgen dat alle geldende richtlijnen van het RIVM worden gewaarborgd. Op deze manier hopen we er voor iedereen een leuke en veilige dag van te maken!
Heb je vragen rondom de maatregelen en richtlijnen? Dan mag je altijd even contact met ons opnemen hierover!

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en hopen ook jou te zien op 11 juli!