Young Living Dag – 10 juli 2021

Het is vandaag Young Living Dag!
Dat betekend dat Young Living vanaf vandaag weer mooie nieuwe producten heeft en een mooie bonus als jij je dit weekend inschrijft!

Deze Young Living Day staat in het teken van de viering van de internationale dag van de essentiële olie en onze inspirerende leider D. Gary Young. Het is dan ook alleen maar passend dat deze maand de prachtige essentiële oliën Inspiration en Humility worden gelanceerd.

Inspiration (5 ml) bevat een krachtige combinatie van cederhout, zwarte spar, koninklijk Hawaiiaans sandelhout* en wierook, oliën die traditioneel gebruikt worden om spiritualiteit en meditatie te bevorderen. Maak tijdens deze YL Dag een moment voor jezelf vrij om te reflecteren op je omgeving en de controle over je leven te nemen met behulp van Inspiration, een perfect product om meer innerlijk bewustzijn te creëren.
Humility (5 ml) is een zeer kalmerende en verzachtende olie. Het moedigt ons aan om in Gary’s voetsporen te treden, nederigheid een prioriteit te maken en spiritueel bewustzijn toe te voegen aan het dagelijks leven. Gary wist dat ware nederigheid de basis was van zijn emotionele kracht en met deze ongelooflijke combinatie van geranium, ylang-ylang en roos zul ook jij je op emotioneel vlak bewuster worden van de mensen om je heen.

YL Dag Promotie
Ben jij nog niet ingeschreven bij Young Living? Dan is dat altijd het leukste om te doen tijdens een Young living Dag! Waarom? Omdat je dan altijd een leuke bonus krijgt! Deze keer ontvang je gratis de krachtige olieThieves*!

Wil jij gebruik maken van deze super gave promo? Schrijf je dan nu in!

YL Dag aanbiedingen
Van 10 t/m 13 juli gelden de volgende aanbiedingen:
15% korting
op Gary’s set van Valor Favorieten
Deze set bestaat uit Valor Deodorant, Valor Bar Soap en Valor Roll-On 10 ml.
Productcode: 39151, 60,56 PV, € 61,54 excl. BTW.

10% korting op Gary’s set voor een geweldige dag
Deze set bestaat uit Highest Potential 5 ml, Joy 15 ml, Valor 5 ml en White Angelica 5 ml.
De set is verpakt in een mooi groen cadeaudoosje.
Productcode: 39149, 133,20 PV, € 132,53 excl. BTW.

*Voorwaarden Thieves promotie:
Schrijf je in op 10 t/m 13 juli en ontvang gratis een 15ml flesje Thieves bij je volgende ER-bestelling.
Geldig voor alle nieuwe leden die een eenmalige bestelling of ER bestelling plaatsen van minimaal 100 pv. De tweede bestelling moet een Essential Rewards bestelling zijn. Het geschenk wordt automatisch toegevoegd aan deze bestelling.
De tweede bestelling moet binnen zes maanden na de eerste bestelling geplaatst worden, dus voor 1 november 2021.