Uitgelicht: One Heart

Afgelopen september, tijdens de European Virtual Convention van Young Living, werd deze olie geïntroduceerd op de Europese markt: One Heart.

One Heart is samengesteld om aandacht te vragen voor de The D. Gary Young, Young Living Foundation te vieren. Deze olie is geïnspireerd door Gary Youngs liefde voor de natuur en het samenbrengen van harten en geesten. Gebruik One Heart om positieve gevoelens op te wekken en contact te leggen met jezelf en anderen.

De verkwikkende geur van deze harmonieuze olie, speciaal ontworpen om mensen samen te brengen, moedigt een heldere kijk op het leven aan en het besef dat we dit samen doen. Deze gepatenteerde samengestelde olie helpt je tevens contact te leggen met je innerlijk en spiritualiteit te ontdekken. Gebruik deze olie dus bijvoorbeeld tijdens het bidden of mediteren. One Heart bevat honderd procent zuivere essentiële oliën van over de hele wereld. Deze oliën worden geproduceerd volgens de Seed to Seal®-kwaliteitsstandaard. Ylang-ylang wekt vertrouwen op, Valor® inspireert kracht en vertrouwen, en ocotea (afkomstig uit Ecuador), citroen en limoen zorgen voor een verkwikkende noot. Zwarte spar creëert een meditatieve sfeer and groene munt prikkelen de zintuigen.

one heart young livingOm deze verkwikkende en samenbrengende olie te vieren, doneert Young Living een deel van iedere groothandelverkoop van deze olie aan de Foundation om kracht te geven, te inspireren en de levens van mensen in nood te veranderen.

Meer weten over deze olie en hoe jij hem het beste kunt inzetten? Lees dan hier verder!*
*Dit is exclusief voor O.N. Team leden. Nog geen lid? Meld je dan hier aan!