Savvy in de Sale!

Young Living’s Savvy Minerals producten zijn best speciaal. Ze zijn niet alleen geproduceerd zonder vervelende ingrediënten zoals parabenen, sulfaten en synthetische geurstoffen die vaak in cosmetica gebruikt worden, maar ze zijn ook nog eens effectief en langdurig mooi!

De uitverkoop is al van start en zal duren tot 1 november 2020!
Je ontvangt in deze uitverkoop korting op onder andere blush, oogschaduw, eyeliner, foundation, lipgloss, lippenstift, kwasten, mascara en onze multitasker. Je hebt de keuze uit diverse prachtige kleuren zodat je er tijdens Zoom-vergaderingen of dagjes uit op je best uit kunt zien. Savvy Minerals ondersteunt de hele dag door je natuurlijke schoonheid!

Wist je dat Young Living aan het voorfront van de beweging in schone cosmetica staat en zich toewijd aan het produceren van make-up op basis van natuurlijke ingrediënten? De mascara bevat zelfs lavendelolie!

Profiteer zolang de voorraad strekt van 20% korting op verschillende Savvy Minerals producten.
Veel winkelplezier, bekijk de aanbiedingen hier!

Voorwaarden
Geselecteerde Savvy Minerals-producten zijn tot 1 november 2020, 00:59 uur (GMT+1), verkrijgbaar met twintig procent korting  voor eenmalige bestellingen en Essential Rewards-bestellingen. Er is geen bestellimiet. Vanwege het hoge aantal bestellingen kan de verwerking en verzending van bestellingen langer duren dan normaal. Houd hier rekening mee. Niet verkrijgbaar met ER-punten.