Rollen maar!

De geweldige Roll-On’s van Young Living zijn ready to go!

De Roll-On’s bevatten verschillende essentiële oliën in een handige roller om mee te nemen naar bijv. het werk, school of sport.

〰️〰️🔴 Thieves® Roll-On
Geniet overal van deze bekende kruidige geur! Thieves® Roll-On is verdund en klaar voor gebruik. Je hoeft dus nooit meer het huis uit zonder deze heerlijke melange! Lange vlucht voor de boeg? Drukke dagen op kantoor? De vriendjes van je kinderen over de vloer? Met Thieves kun je alles aan! Geniet van de warme, kruidige geur en profiteer van de voordelen die deze melange biedt.
Young Living’s Thieves melange is ontstaan na de ontdekking van een verhaal over vier Franse dieven in de 15e eeuw. Ze creëerden een speciale melange van onder andere kruidnagel en rozemarijn om zich te beschermen tijdens hun rooftochten. Thieves Roll-On is geformuleerd met dit verhaal in gedachten. Deze melange bevat Clove, Cinnamon Bark, Lemon, Eucalyptus Radiata en Rosemary en is geschikt voor iedere dag!

〰️〰️🔴 Breathe Again Roll-On
Breathe Again Roll-On heeft een frisse geur en is perfect voor vroege ochtenden, lange dagen en zware workouts. De melange bevat pepermunt, mirte, copaiba en vier verschillende soorten eucalyptus, waaronder eucalyptus blue. Breathe Again bevat ingrediënten die het van nature voorkomende bestanddeel eucalyptol bevatten en is verkrijgbaar in een handige roll-on zodat je het altijd en overal kunt gebruiken.

〰️〰️🔴 Tranquil Roll-On
Tranquil Roll-On bevat lavendel, cederhout en Roomse kamille. Ontworpen om lichaam en geest te kalmeren en ontspannen. Héérlijk!

〰️〰️🔴 Stress Away Roll-On
Verdrijf stress met de Stress Away Roll-On. De unieke melange van vanille, limoen en andere essentiële oliën helpt je ontspannen.
Tevens een geweldige ‘mama olie’!

〰️〰️🔴  Valor® Roll-On
Valor® is één van onze meest populaire melanges en het was een favoriet van D. Gary Young. Valor is een unieke melange van zwarte spar, blauw boerenwormkruid, kamferhout, geranium en wierook. De olie heeft een houtachtige, aardse geur en is uitermate geschikt voor gebruik in de ochtend om positiviteit te verspreiden.

〰️〰️🔴 Deep Relief Roll-On
Deep Relief Roll-On helpt pijnlijke en gespannen spieren te ontspannen. Ideaal voor gebruik na het sporten!

Wil je meer informatie over deze handige en effectieve rollers? Neem gerust contact met me op.
Wil je één of meerdere rollers bestellen? Schrijf je in en bestel met 24% korting!!!