Raindrop Technique® Kit

Raindrop Technique® Kit

De Raindrop Technique® is een unieke praktijk op basis van methoden die al eeuwenlang worden gebruikt om het lichaam en de geest te verjongen. De Raindrop Technique brengt het lichaam in balans en harmonie met een combinatie van doelgerichte massage en verschillende energiebenaderingen. De collectie bestaat ook uit zuivere etherische oliën die een sfeer van spiritualiteit en sereniteit creëren.

De Raindrop Technique-collectie bevat:
Zeven enkelvoudige oliën (5ml flesjes):

  • Thyme,
  • Basil,
  • Peppermint,
  • Oregano,
  • Wintergreen,
  • Cypress,
  • Marjoram

Twee samengestelde oliën (5ml flesjes):
Valor II™ en Aroma Siez™

Bevat ook
236 ml Ortho Ease Massage Oil en 236 ml V-6 Vegetable Oil Complex™
De Raindrop Technique-collectie bevat daarnaast een mini-brochure met informatie over de toepassing van de Raindrop Technique op anderen.

Raadpleeg de individuele producten voor specifieke ingrediënten en gebruik.

 

 

De Raindrop Techniek
‘Een ondersteuning voor het zelfregulerende vermogen van het lichaam om zichzelf te helen’. In de jaren 80 ontwikkelde Gary Young de Raindrop techniek. Het is een vorm van massage waarin 2 verschillende technieken met elkaar worden gecombineerd. De essentiële oliën die verkregen zijn uit zuivere planten in de natuur en de spirituele invloed van eeuwenlange rituelen van de Lakota indianen, waarbij energie in het lichaam weer tot stromen gebracht wordt.

Door deze technieken te combineren kan er diep gewerkt worden en heeft een uitwerking op het lichamelijke, geestelijke en emotionele vlak.

Belangrijk
De olie nooit in de zon bewaren of dicht bij hitte of open vuur.
De olie niet in de ogen aanbrengen!
Kijk uit wanneer u de olie heeft gebruikt en het zit aan uw handen!
Krijgt u de olie toch in uw ogen, altijd met een basis olie uitspoelen, nooit met water en ga direct naar een arts.
Uit de buurt van kleine kinderen en huisdieren bewaren.
Verdunnen op de huid kan met V6 (Young Living), of een natuurlijke basisolie.
Bewaar de olie op een donkere, koele plek.

 


 

*Young Living essentiële oliën zijn gegarandeerd puur, onverdund en therapeutisch zuiver, en voldoen aan de hoogste standaarden ter wereld. Belangrijk, de producten en technieken vermeld op de website zijn niet bedoeld als diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van enige ziekte. Mag ik u erop attent maken dat wat hier wordt besproken, geen medisch advies inhoudt en niet ter vervanging mag gezien of gebruikt worden van geschikte medische hulp. Gebruik alleen gegarandeerd therapeutisch-zuivere oliën, en volg de instructies van de producent.