Party time met Olie Natuurlijk

Wij hebben wat te vieren!

April is bij ons een feestmaand! En vandaag maken wij bekend dat Olie Natuurlijk een nieuw jasje aantrekt! Deze maand vieren we dus het nieuwe uiterlijk van Olie Natuurlijk maar ook de verjaardag van mij, Lianne. Dit doen we met de jaarlijkse april verloting. En… we hebben nog een aantal andere hele leuke acties, een paar daarvan zullen in de loop van de maand geplaatst worden op Facebook! Lees hier welke acties we hebben voor jullie hebben!


 We hebben een nieuw logo!

Olie Natuurlijk trekt een nieuw jasje aan! Vanaf vandaag gaat Olie Natuurlijk verder met nieuwe kleuren en een nieuw logo. Het paars is ingeruild voor groen. Waarom? Omdat het tijd was voor verandering.
Groen is de kleur van leven, vernieuwing, groei, ontwikkeling, natuur en energie. Al deze termen sluiten helemaal aan bij waar Olie Natuurlijk voor staat. Ik wou een logo die beter zou aansluiten bij wat je mag verwachten als je bij mij langs komt voor een massage, iTOVi scan, persoonlijk adviesgesprek of een olie party.


Tijd voor de: April verloting!

Wie jarig is trakteert. En omdat ik, Lianne, 23 april jarig ben, trakteer ik deze maand in de vorm van een verloting! En ik ga niet 1 maar 9 mensen blij maken! Hoe leuk is dat?!

Je doet automatisch mee wanneer je een bestelling plaatst in april, met een minimale waarde van 100 pv. Plaats je jouw bestelling met Essential Rewards? Dan gaan er 2 lootjes met jouw naam in de pot!
Begin mei trek ik 9 lootjes uit de pot en verloot ik de volgende prijzen:

#1 – No Stress
Stress Away 15 ml, 10 ml roller- en sprayflesje, Young Living diffuser armband.
#2 – Ready to go
Katoenen boodschappentas, Lipbalm Grapefruit, Sensation 5 ml en 10 ml roller.
#3 – Spierbundel
Roller set (4 rollers 10 ml), Copaiba 5 ml, Aroma Siez 5 ml, Eucalyptus Radiata 5 ml, Peppermint 5 ml.
#4 – Boost je drankje
Olie Natuurlijk mok, Peppermint+ 5 ml, Lemon+ 5 ml en Orange+ 5 ml.
#5 – Savvy set
Savvy Minerals Golden Hour oogschaduw pallet en Savvy Minerals Mascara.
#6 – Citrus boost
Ceramic rose diffuser, Lemon 5 ml, Myrtle 5 ml, Citronella 5 ml en Grapefruit 5 ml.
#7 – Go Purple
Lavaderm Cooling Mist, Valor Zeep, Lavender Lipbalm, Lavender 5 ml en Loyalty 5 ml.
#8 – Mirah verzorgingsset
Mirah shave oil en Mirah hair oil.
#9 – Voor de mannen
Peppermint Cedarwood zeep, Eucalyptus Radiata 15 ml, Pine 15 ml en Hinoki 5 ml.

De trekking vindt live plaats en dit ga ik samen doen met Dewi, de Mag ik Olie Mama. De winnaars worden dus live bekend gemaakt in de Facebook groep: Olie Natuurlijk – Young Living. Let op: Zit je naam meerdere keren in de pot? Je maakt dan meer kans maar je kan maximaal 1 prijs winnen. Zo kunnen we 9 verschillende mensen blij maken met een prijs!

Cashback in April!

Heb jij de bijzondere Young Living oliën nog niet in huis? En wil je dat eigenlijk wel heel graag? Bestel dan deze maand het geweldige Premium StarterKit en geniet van speciale extra’s!

Want als jij je in april inschrijft bij Young Living en een Premium Starterkit besteld, onder Olie Natuurlijk, dan krijg jij van Olie Natuurlijk €20,- Cashback!
Alsof dat nog niet genoeg is, ontvangt je ook het Olie Natuurlijk Welkomstpakket met o.a. het Olie Natuurlijk handboek. En als klap op de vuurpijl: Je doet ook automatisch mee met de april verloting!

Heb je hulp nodig bij het inschrijven? Geen probleem! Ik help je graag verder.
Deze cashback actie loopt van 1 t/m 8 april.

Massage met Korting!
Boek in april een massage en ontvang € 7,50 korting!
De volgende behandelingen vallen onder deze actie: Basis massage, Luxe massage, Raindrop Technique massage, Emotional Release behandeling en de Being Authentic ontspanningsbehandeling.
Meer informatie en de prijzen van de behandelingen vind je hier.
Niet geldig in combinatie met andere lopende acties. De afspraak moet plaatsvinden in de maand april.

In de loop van de maand maken we op Facebook en Instagram nog een aantal hele leuke acties bekend! Volg ons op social media om geen enkele actie te missen!