Over Young Living

Waarom kies ik voor de oliën van Young Living en niet voor een ander merk?
Young Living is een totaal ander bedrijf dan de meeste gemiddelde bedrijven, vooral door hun Seed to Seal proces. Wat ook eigenlijk op een rare manier fijn is, is dat sommige oliën niet altijd leverbaar zijn. Dit komt doordat Young Living afhankelijk is van de natuur, bepaalde planten zijn seizoensgebonden en soms mislukt er ook een oogst. Doordat ze de oliën niet mengen met een of andere synthetische of chemische stof zijn bepaalde oliën niet altijd leverbaar, wanneer er bijvoorbeeld een oogst mislukt. Het is fijn om te weten dat Young Living alleen 100% kwaliteit wil leveren. Daarom vertrouw ik al de oliën van Young Living en neem ik ze ook inwendig in.

Dit zegt Young Living zelf over hun bedrijf:
Onze visie: Ieder huishouden ter wereld voorzien van etherische oliën.
Onze missie: Mensen inspireren om een leven vol welzijn, overvloed en ambitie te leiden.
Ons doel: Young Living wordt over de hele wereld bewonderd en gerespecteerd. We inspireren mensen om een leven vol welzijn en overvloed te leiden en etherische oliën, en producten op basis van etherische oliën, te gebruiken. We hebben de moderne beweging in etherische oliën in gang gezet en houden deze beweging gaande.

Wat is het Seed to Seal proces?
Young living is het enige bedrijf ter wereld dat dit proces heeft. Het betekent, het zaden tot en met het verzegelen proces. Ze doen alles zelf! Ze werken met zaden van authentieke plantensoorten en er word biologisch geteeld. De oliën word op een lage stoomdruk en met een lage temperatuur gedestilleerd. De stoomdestillatie is zuiver, er word niks toegevoegd en er worden geen chemicaliën gebruikt. Ook worden de oliën eerst uitvoerig getest in hun laboratorium en op universiteiten, voordat we de olie kunnen bestellen. Young Livings essentiële oliën worden aan strenge procedures en eisen onderworpen om de kwaliteit te garanderen. Young Living heeft eigen boerderijen en samenwerkende boerderijen wereldwijd die ook met het seed to seal proces werken. Ik heb de Lavendel boerderij in Utah, Amerika en de Helichrysum boerderij in Kroatie mogen bekijken. Ik heb zelfs een helichrysum plantje mogen poten samen met andere Young Living leden. Je mag helpen met het oogsten of gewoon langs komen, om te kijken hoe het daar aan toe gaat. Welk bedrijf doet dat tegenwoordig?!
Wil je meer informatie over hoe het bedrijf Young Living de oliën allemaal produceert?
Kijk dan eens op de website Seed to seal.

Wat is het belangrijkste voor Young Living als het om hun producten gaat?
Kwaliteit en puurheid. Het bedrijf groeit als een gek. Ik hoorde tijdens de raindrop training in Kroatie (april 2015) dat ze nu meer dan 4 miljoen leden over de hele wereld hebben. Doordat er steeds meer vraag is naar hun producten, zullen ze meer boerderijen bouwen en meer met partner boerderijen gaan samenwerken, zodat ze de vraag van de oliën aan kunnen. Het is misschien vervelend dat sommige oliën niet altijd leverbaar zijn, maar het is ook fijn om te weten dat ze alleen maar kwaliteit willen leveren en niet toevoegingen gaan gebruiken om toch de vraag aan te kunnen. Dus, ik weet van wat ik krijg 100% puur en goed van kwaliteit is en dat het bedrijf dat ook het allerbelangrijkste vindt. En daarom kan ik de oliën veilig gebruiken.

Heb ik verplichtingen als ik me inschrijf?
Nee! Als je je bij Young Living inschrijf als wholesale member krijg je 24% korting op je bestelling. Je bent niet verplicht om eerst iets anders af te nemen of een bepaald programma te volgen, voordat je een bepaald product wilt aanschaffen. En als je net als ik lyrisch bent van hun producten en je wilt steeds wat aanschaffen, dan is er een spaarprogramma! Het Essential Rewards programma is een maandelijks bestelprogramma waarbij je gratis spaarpunten kan sparen en daarmee weer gratis producten mag bestellen! Lees hier meer over Essentail Rewards.

Wil je meer informatie?
De website van Young Living.
Vind je het leuk om te lezen wat oprichter Gary Young (overleden mei 2018) allemaal deed & meemaakte en wil je meer informatie over de oliën?
Kijk dan eens op zijn blog!
En natuurlijk kun je altijd contact met me opnemen als je vragen hebt.

Bekijk hier de Producten Gids.