Over mij

Leuk dat u een kijkje komt nemen op Olie Natuurlijk!

Mijn naam is Lianne van ‘t Veen en ik ben de oprichter van Olie Natuurlijk. Ik ben Olie Natuurlijk begonnen omdat ik andere graag kennis wil laten maken met de Young Living essentiële oliën en alle andere pure producten die zij aanbieden. In 2011 ben ik begonnen met het gebruik van deze oliën en ik kan zeggen dat mijn leven positief veranderd is.
Last van mijn spieren? Ik pak een olietje.
Last van mijn darmen? Ik pak een olietje.
Last van mijn luchtwegen? Ik pak een olietje.
Last van een kriebelneus? Ik pak een olietje!
Ik pak nu dagelijks de oliën erbij voor alledaagse handelingen en problemen. De producten hebben mij overtuigd en ik ga met een gezonder lichaam en geest door het leven!

Hier een aantal leuke weetjes over mij! Zo weet je al iets meer over mij voordat je bij mij langskomt voor een behandeling, adviesgesprek of een olie party!

  • De meeste noemen mij Li, maar ik draag ook de titels: mama Li, tante Li en oma Li.
  • Ik ben spontaan, enthousiast en creatief.
  • Ik ben gevoelig en kan mij goed verplaatsen in andermans situaties.
  • Je mag mij wakker maken voor een patat met in een puntzak!
  • Ik kijk graag films en series op Netflix.
  • Ik ben linkshandig.
  • Ik heb ooit een jaartje de opleiding Koken & Serveren gedaan, en dat terwijl ik een hekel heb aan in de keuken staan?!
  • Ik houd van cultuur snuiven in binnen- en buitenland.

Heb je interesse in de oliën, een behandeling, een adviesgesprek of wil je weten wat ik voor je zou kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met mij op! Want voor vragen, informatie of advies ben je meer dan welkom bij Olie Natuurlijk.


De producten en genoemde handelingen vermeld op Olie Natuurlijk zijn niet bedoeld als genezing, diagnose, of ter voorkoming van ziektes. Graag zou ik willen benadrukken dat wat op deze website wordt besproken, geen medisch advies inhoudt en niet ter vervanging mag gezien of gebruikt worden van geschikte medische hulp. Voor de toepassingen vermeld op deze website: gebruik alleen Young Living, gegarandeerd therapeutische-zuivere oliën, en volg de instructies van de producten.