Nieuwe Mama Roller

Joehoe?!
Word jij mama? Of ben je net moeder geworden? Of ben je een hele drukke mama? Lees dan eens verder!

Een nieuw leven in de wereld brengen kan veel nieuwe emoties en overgangen met zich meebrengen. Ook hierbij kunnen essentiële oliën je lichaam en geest ondersteunen!
Gentle Baby & Valor zijn 2 krachtige oliën die ook fijn zijn om te gebruiken tijdens de zwangerschap en de reis na de bevalling.

De zachte Gentle Baby is een rustgevende mix van oliën zoals (Coriander) koriander, Lavender (lavendel) en Roman Chamomile (Romeinse kamille). De kalmerende geur kan helpen om rustige, gekoesterde gevoelens op te roepen. Deze blend heeft verschillende oliën die het uiterlijk van een gezonde huid ondersteunen en het is een geweldige keuze om plaatselijk aan te brengen op je buik na de zwangerschap.

De geweldige Valor, één van de meest populaire blend van Young Living, combineert oliën zoals Black Spruce (zwarte spar), Geranium, Frankincense (wierook) en Blue Tansy (blauw boerenwormkruid). Elke essentiële olie in de blend is zorgvuldig geselecteerd vanwege de unieke aromatische en topicale voordelen. Dit aardende aroma kan gevoelens van vertrouwen en kracht stimuleren. Bij topicale toepassing (op de huid) kan Valor het uiterlijk van een gezond uitziende huid versterken. Een krachtige boost in zelfvertrouwen kan elke nieuwe ouder helpen tijdens hun reis!

Aan de slag:
Doe 15 dr. Gentle Baby en 15 dr. Valor in een 10 ml glazen roller en vul aan met V6.

Gebruik Tips:
• Breng aan in de nek en op de polsen en geniet van de kalmerende en aardende geur.
• Geniet van de krachtige huidondersteunende oliën door het op te brengen op je buik na de bevalling.
• Druppel 5-8 dr. van deze mix op de ruggengraat, of rol zachtjes op de ruggengraat alvorens een massage of chiropractor afspraak of.. wanneer jij hier behoefte aan hebt.