Nieuw: De Magische Collectie

Begin met een schone lei met onze nieuwe magische collectie. Sociale onthouding, lockdown en onzekerheid staan momenteel centraal in ons leven. Blijf productief en geef jezelf kracht met een trio van speciale melanges, samengesteld om je zintuigen te prikkelen en je energie te geven. Maak van je huis een oase waar lichaam en geest tot rust kunnen komen en dankbaarheid en overvloed gestimuleerd worden. Dit is je kans om je ware ik te tonen en de magie van een nieuw begin te omarmen!

In deze collectie zitten de volgende oliën:

Journey On (5 ml)
Journey On is een melange ontwikkeld om de visie en impact van D. Gary Young te herdenken en voort te laten leven. Laat Gary voortleven en ga vol goede moed op weg in het leven. De kruidige en aardse geur bevat een selectie krachtige oliën, waaronder Dream Catcher™, ImmuPower™, Motivation™, Copaiba, Cinnamon Bark en Peppermint. Deze heerlijke geur is ontwikkeld om mensen te inspireren en meer medeleven en compassie te creëren. Gebruik deze inspirerende olie voor meer motivatie en welzijn.
Verstuif de olie en begin de dag gemotiveerd! Laat je inspireren en motiveren door de olie op de huid aan te brengen. Gebruik de olie de hele dag door om je zelfvertrouwen een boost te geven zodat je nieuwe uitdagingen aankunt.
Gebruik de olie bij het bidden en mediteren om je innerlijke rust en spiritueel welzijn te ondersteunen.

Release (5 ml)
Release™ stimuleert gevoelens van vrede en emotioneel welzijn. Deze melange bevordert de harmonie en balans in lichaam en geest.
Voor aromatisch gebruik of gebruik op de huid. Op de huid: Breng aan op de lever, voetzolen en achter de oren. Kan huidgevoeligheid veroorzaken. Verdun bij gevoeligheid met Young Living V-6®. Raadpleeg een arts als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen neemt of een medische aandoening hebt. Buiten bereik van kinderen houden. Niet geschikt voor baby’s en jonge kinderen.

Transformation (15 ml)
Transformation, samengesteld voor de 2012 International Grand Convention, is een melange die je helpt negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten. Transformeer je leven!
Voor aromatisch gebruik of gebruik op de huid. Op de huid: Breng aan op de polsen of op de nek. Aromatisch: Verstuif 3 keer per dag, tot 1 uur per keer. Raadpleeg een arts als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen neemt of een medische aandoening hebt. Buiten bereik van kinderen houden. Vermijd tot 12 uur na aanbrengen van het product direct zonlicht of UV-stralen.

Productnummer 33482