Animal Scents

Verwen je huisdier met maar liefst vijf essentiële olie melanges speciaal ontwikkeld voor dieren is er een olie voor ieder huisdier. Zonder synthetische of kunstmatige geur- en kleurstoffen!

Een deel van de opbrengst van de verkoop van Animal Scents wordt gedoneerd aan Vital Ground, een non-profitorganisatie die zich inzet voor de bescherming van de leefomgeving van grizzlyberen en andere wilde dieren.


Animal Scents Inner Balance
Verwen je huisdier met Inner Balance. Masseer deze verfrissende melange met pepermunt, gember en anijs zachtjes in op de buik van je huisdier.


Animal Scents Pet Care
Verwen je huisdier met deze kalmerende en speciaal voor dieren ontwikkelde melange. Wierook en lavendel geven de melange een kalmerende noot, terwijl tangerine voor een frisse geur zorgt.


Animal Scents Pet Fresh
Op avontuur geweest met je huisdier en een lange wandeling gemaakt? Gebruik dan deze melange voor directe verfrissing. De melange bevat mirre, wat voor een warme en kruidige geur zorgt. Mirre heeft een rijke geschiedenis en is al sinds het Oude Egypte zeer populair.


Animal Scents Pet Renew
Dol op je huisdier? Verwen hem of haar dan met deze melange speciaal ontwikkeld voor dieren. De melange bevat lavendel, hysop en mirre en brengt de natuur in huis. Wierook, ook wel ‘vloeibaar goud’ genoemd, geeft de melange een zoete en kruidige noot die je direct opmerkt bij het aanbrengen.


Animal Scents PuriClean
Is je huisdier dol op spelletjes, maar wordt het soms iets te ruig? Gebruik dan deze kalmerende melange. De melange is geinspireerd op het buitenleven en bevat de frisse geur van Mountain Savory, de houtachtige geur van heilig hout en de zoete geur van rozemarijn. Breng een paar druppels aan op de huid, verwen je huisdier met een massage en eindig met het borstelen van de vacht.