Myrtle – Young Living

Myrtle
Myrtle heeft een verheffend aroma dat aangenaam is wanneer het wordt verstuift. Het heeft tevens geruststellende eigenschappen die, wanneer het plaatselijk wordt aangebracht, kunnen helpen om het uiterlijk van een gezond uitziende huid te verfraaien en te verbeteren. De hoofdbestanddelen omvatten α-pineen, eucalyptol & limoneen. Myrtus communis, de gewone mirte of echte mirte is een soort die inheems is in het Middellandse Zeegebied, in het bijzonder afkomstig is uit de eilanden Corsica en Sardinië. Deze kostbare aromaten worden genoemd in vele historische geschriften. Oude teksten vermelden ook het gebruik van de mirte voor het overwinnen van aandoeningen van de luchtwegen, hoewel er tot nu toe geen klinisch onderzoek dit heeft gevalideerd. De Romeinen beschouwden mirte als onmisbaar voor tuinen en introduceerde deze struik over het hele rijk.

Voordelen
Versterkt de verschijning van een gezond uitziende huid. Mirte is verheffend en euforisch als het wordt verstuift. Kan direct vanuit de fles worden geïnhaleerd.

Gebruik
Plaatselijk: Aanbrengen op gewenst gebied. Bij overgevoeligheid verdunt u 15 druppels in 10ml V-6. Aromatisch: De geur 3 keer per dag tot 30 minuten verstuiven.
Uit de buurt van kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen slikt of een medische conditie hebt, laat u zich voorafgaande aan het gebruik door een professional in de gezondheidszorg adviseren. Mogelijke huidgevoeligheid.

Ingrediënten
Myrtus communis