Lushious Lemon van Young Living

Young Living heeft weer een nieuwe olie, Lushion Lemon!
De olie heeft een verkwikkende, krachtige geur die iedere ruimte met vrolijkheid vult. De vrolijke citrusnoten van citroenmirte en citroen, de frisse en bloemachtige geur van ylang-ylang en de koele, uitnodigende geur van groene munt en blauwe gom zorgen ervoor dat Lushious Lemon perfect is als dagelijks luchtje of toevoeging aan je favoriete douchegel voor een goed begin van de dag.

Lushious Lemon is alleen verkrijgbaar bij Young Living en bevat citroenolie afkomstig van koudgeperste citroenen van boerderij Amanzi Amahle in Zuid-Afrika en citroenmirte-olie geëxtraheerd uit de met stoom gedistilleerde bladeren van de mirteplant. Deze twee etherische oliën vormen samen een zoete, betoverende geur geschikt voor elke ruimte. Bloemachtige ylang-ylang, afkomstig van planten uit Madagaskar, en koele groene munt en blauwe gom maken de geur af en voegen een kruidig vleugje toe. Fleur de dag op en verfris de huid met de verkwikkende citrusgeur van Lushious Lemon!

De belangrijkste ingrediënten
• Citroenmirte-olie: citroenmirte, ook wel bekend als de ‘koningin van de citroenkruiden’ bevat de hoogste hoeveelheid van het natuurlijk voorkomende bestanddeel citral wat voor een frisse en verkwikkende geur en reinigende eigenschappen zorgt.
• Citroenolie: citroenolie heeft een frisse, opbeurende geur die tijdens het verstuiven de lucht reinigt en vervelende geuren verwijdert.
• Ylang-ylangolie: ylang-ylangolie ondersteunt een gezond uitziende huid en stralend haar. De olie heeft een kalmerende geur die romantiek opwekt.
• Groene muntolie: groene muntolie biedt comfort op momenten van ongemak en kan ingeademd worden of op de huid aangebracht worden.
• Blauwe gomolie: blauwe gomolie bevat eucalyptol wat bij het inademen voor een frisse ervaring zorgt en bij gebruik op de huid verkwikking biedt.

Tips
• Gebruik de olie voor positiviteit. Voeg een aantal oliedruppels toe aan je favoriete YL douchegel of aan de YL basis douchegel om op een positieve manier aan de dag te beginnen of positief de dag af te sluiten.
• Adem Lushious Lemon in om in de namiddag aan zonnige dagen herinnerd te worden.
• Verdun met Young Living V-6® Vegetable Oil Complex in een roll-on en breng aan op de borstkas en de kruin.
Voeg deze vrolijke, luxe geur toe aan een persoonlijk luchtje.

Let op: Vermijd direct zonlicht of UV-stralen tot 12 uur na het aanbrengen op de huid.

Schrijf je nu in en bestel deze geweldige olie!