iTOVi Scan

Wil je binnen 3 minuten weten welke specifieke Young Living producten jouw lichaam nodig heeft ter ondersteuning voor je algehele welzijn? Dan is een iTOVi scan iets voor jou!

Young Living heeft veel verschillende producten die jou op vele vlakken kunnen ondersteunen. Maar doordat er zoveel producten zijn, is het soms moeilijk bepalen welke jij nou het beste kan gebruiken. Daarvoor hebben ze bij iTOVi iets op bedacht: de iTOVi scanner. Met deze handscanner weet je binnen 3 minuten welke producten het beste aansluiten bij jouw behoeftes op dat moment!

Hoe werkt het?
Tijdens een iTOVi-scan worden honderden frequenties om de beurt naar het lichaam gestuurd. Elke gestuurde frequentie is uniek en gekoppeld aan de gemeten supplementen en oliën. Het lichaam heeft een unieke reactie op elk van deze frequenties. Terwijl het lichaam reageert op deze frequenties, meet de iTOVi scanner deze reacties. Dit proces wordt bio resonantie genoemd.
Na de scan wordt er een rapport opgesteld. Dit rapport toont de producten waarop je lichaam reageerde, met als eerste de producten waar je het meest baat bij hebt. Je persoonlijke rapport ontvang je na de scan via de mail.
Wil je graag na de scan meer informatie over de producten die bij jou naar voor kwamen? Kies dan voor een aanvullend adviesgesprek!

Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Prijslijst
iTOVi scan incl. digitaal rapport € 17,50
Adviesgesprek € 20,00 per 30 minuten