Doei kriebelneus!

De maand april ontleent zijn naam aan het Latijnse woord ‘aperire’, wat ‘openen’ betekent. Dit verwijst naar het seizoen waarin de bomen en bloemen tot bloei komen en zich weer openen. Het is niet voor niets, dat deze maand van oudsher ook wel grasmaand of kiemmaand wordt genoemd. Voor de meeste een tijd om vooral te genieten van het zonnetje en de kleurige bloemen. Voor de ander een tijd van kriebels en snot.

Ik weet als geen ander wat dat betekent! Zakdoeken zijn niet meer aan te slepen, je bent enorm moe…. vul zelf maar in! Dus volg jij de Pollenkalender? Heb jij ook een bepaalde tijd last van het stuifmeel en o.a. een kriebelneus en wat er nog allemaal meer bij komt kijken? Er zitten 3 oliën in de Premium Starterkit van Young Living die perfect zijn om te gebruiken hiervoor!

Namelijk: Lavender, Peppermint en Lemon.

  • Gebruik deze oliën samen in de diffuser voor een schone omgeving. Gebruik dan van iedere olie evenveel druppels. Aantal druppels is afhankelijk van je behoefte en de grootte van de ruimte.
  • Je kunt deze oliën ook samen in een rollerflesje doen, afvullen met V-6, en deze gedurende de dag onder de voeten aanbrengen. (Kan ook op andere plekken, maar let op i.v.m. Lemon en fotosensitiviteit.)
  • Gebruik Lavender (on)verdund, breng aan op/onder je neus.
  • Tip: gebruik Lavender+ in je thee, water, theelepel honing of smoothie om ook de kracht van deze olie inwendig te laten werken.

Kijk ook eens op het exclusieve deel van onze website voor allerlei tips! Deze vind je bij O.N. Team -> Downloads -> Tips & Recepten -> Seizoentips en bij ABC Rollerrecepten en Inhaleerstick Recepten.

Heb je vragen of wil je persoonlijke advies? Neem dan contact met mij op! Ik help je graag verder.