De nieuwe producten | Conventie 2021

Begin deze maand was de Virtuele Conventie 2021 van Young Living waarbij er ook een aantal nieuwe oliën zijn geïntroduceerd! Meer weten over deze nieuwe oliën? Lees dan snel verder!

Angelica
Deze olie wordt ook wel ‘olie der engelen’ genoemd. De olie brengt zoveel vreugde en helpt een ontspannende omgeving te creëren met zijn rustgevende geur. Je kunt deze olie gebruiken om je aandacht op het heden richt, je fijne herinneringen op wilt wekken of behoefte hebt aan een goede nachtrust.

Cassia
Cassia wordt in eeuwenoude documenten die teruggaan tot 16 voor Christus genoemd. Cassia is nauw verwant aan kaneelschors en deelt veel van dezelfde reinigende eigenschappen. De olie heeft een verfrissende geur en voegt een effectieve boost toe aan Thieves® Household Cleaner. Het bevordert daarnaast ook gevoelens van rust, sereniteit en controle.

Finca Botanica-collectie
De Finca Botanica-collectie bestaat uit vier zeldzame en exotische etherische oliën afkomstig van planten gekweekt op Young Living-boerderij en distilleerderij Finca Botanica in Chongón, Ecuador: Incan Melissa, Paicotea, Ecuadorian Ylang Ylang en Palo Santo. De Incan Melissa and Paicotea – twee nieuwe en exclusief bij Young Living verkrijgbare oliën – zijn alleen als onderdeel van deze collectie verkrijgbaar.

Gathering
De olie Gathering bevat oliën die je uitnodigen om de drukte van het dagelijks leven te overwinnen en je helpen op het pad naar jouw hogere doelen te blijven. Deze olie brengt mensen bij elkaar op emotioneel en spiritueel vlak en bevordert betere relaties.

Goldenrod
Guldenroede is een bloeiend kruid met felgele bloemen dat deel uitmaakt van de botanische familie Asteraceae. De wetenschappelijke naam Solidago is afgeleid van het Latijnse ‘solidare’ wat ‘versterken’ betekent. De bloemen worden gedistilleerd en produceren een geurige olie die traditioneel geliefd is om zijn kalmerende en ontspannende geur.

Higher Unity
Higher Unity is een oliemelange met een opbeurende en uitnodigende geur die persoonlijke focus en spirituele balans bevordert. De olie is samengesteld om gevoelens van openheid en eenheid op te roepen en is bedoeld als een manier om mensen samen te brengen in doel en gedachte. Dit is een luxe mengsel van heilig sandelhout, heilige wierook, limoen, zwarte spar, groene munt, citroen, jasmijn en roos. De delicate balans tussen zoete, bloemachtige geuren, citrusnoten en verzachtende sandelhout zorgt ervoor dat deze olie de perfecte ondersteuning is op spirituele momenten, tijdens het mediteren of op momenten waarop het leven een vleugje rust kan gebruiken.

Neroli
We zijn zo blij dat we eindelijk Neroli, een zeer gewenste olie die van top tot teen gebruikt kan worden, kunnen delen. Neroli wordt geëxtraheerd uit de bloesems van de zure sinaasappelplant en heeft een exotische, citrusachtige en bloemachtige geur. Deze olie is perfect voor drukke en uitdagende momenten, de geur is namelijk bemoedigend en aardend. Heerlijk tijdens het mediteren of bij een massage als je behoefte hebt om te ontsnappen aan je dagelijkse routine en op zoek bent naar vreugde. Wist je dat kunstenaar Leonardi Da Vinci gek was op neroli-olie omdat deze zo inspirerend werkte?

goldenrod neroli higher unity gathering cassia angelica