De jaarlijkse feestelijke verloting

1 december bestaat Olie Natuurlijk 4 jaar! Om dit te vieren kun je je in november plaatsen voor de jaarlijkse feestelijke verloting. Als je wint, ontvang je de prijs in de feestmaand december.

Dit jaar hebben we maar liefst 9 prijzen! Dus we gaan 9 lieve leden heel blij maken met de volgende prijzen:

Prijs #1  Het Kerstgevoel
In deze prijs vind je: Christmas Spirt 15ml en een mooie rode 10ml roller.

Christmas Spirit noemen wij zelf: kerstmis is een flesje. Het is een zoete, pittige melange van sinaasappel, kaneel en spar. Geniet het hele jaar door van de geur van de feestdagen met deze kalmerende, vrolijke geur!

Prijs #2  Kalmeer die buik
Ondersteun je algehele spijsvertering met deze prijs! Je krijgt namelijk DiGize 15ml en een 10ml roller. Dus, ben jij van plan veel en lekker te gaan eten de komende feestdagen? Dan zou deze olie best van pas kunnen komen!

Prijs #3  Blijven ademen!
Breath Again Roller 10ml. De Breathe Again Roll-On heeft een frisse geur en is perfect voor vroege ochtenden, lange dagen en zware workouts. De melange bevat pepermunt, mirte, copaiba en vier verschillende soorten eucalyptus, waaronder eucalyptus blue. Breathe Again bevat ingrediënten die het van nature voorkomende bestanddeel eucalyptol bevatten en is verkrijgbaar in een handige roll-on zodat je het altijd en overal kunt gebruiken.

Prijs #4  Voor de kleintjes
Deze prijs is speciaal voor de kleintjes in huis! Namelijk: Tummygize 5ml, 5ml roller en een verstuiverarmband voor kinderen.
TummyGize™ is een verzachtende, kalmerende, ontspannende melange speciaal ontwikkeld voor jonge kinderbuikjes. De verstuiverarmband is ideaal om je kindje de hele dag van de olie te laten genieten. Één of een paar druppels olie op de lavasteen en ruiken maar!

Prijs #5  Thieves for the win!
Een super Thieves pakket om jouw door de wintermaanden te helpen: Thieves 5ml, Thieves Spray, Thieves Waterless Hand Purifier en 10ml roller. Thieves is een krachtige reinigende combinatie van kruidnagel, citroen, kaneelschors, eucalyptus radiata en rozemarijn.

Prijs #6  Drinken in style
Drink jouw water, thee of Ningxia uit deze geweldige Young Living mok! Daarnaast kun je Orange+ 5ml en Peppermint+ 5ml toevoegen om jou drankje een extra boost te geven! Oh, vergeet ook niet deze oliën in te zetten in de keuken!

Prijs #7  Topper Trio
Met dit topper trio zit je nooit verkeerd: Purification 5ml, R.C. 5ml en Lemongrass 5ml.
Ben je op zoek naar een snelle manier om je huis op te frissen na het eten of als de kinderen thuiskomen van voetbal? Gebruik Young Living Purification®.
Young Living R.C. ® is een krachtige combinatie van spar, cipres en die soorten eucalyptusolie (citriodora, globulus en radiata). Vooral geschikt om te verstuiven of aan te brengen op de huid voordat je naar de sportschool gaat. Ook geschikt als je wat extra motivatie kunt gebruiken.
Lemongrass heeft een lichte, frisse citrusgeur met een aardse ondertoon. De olie is verfrissend, stimulerend en inspireert en stimuleert mentale helderheid. Citroengras ondersteunt bloedcirculatie.

Prijs #8  Pimp je drankje
Omdat alleen een glas water maar saai is: YL Vytalyte Drops, Lemon+ 5ml, Orange + 5ml, en Thieves+ 5ml.
Met YL Vytalyte Drops blijf je op natuurlijke wijze en zonder suiker of kunstmatige kleurstoffen gehydrateerd. Geformuleerd met natuurlijke elektrolyten uit het Groot Zoutmeer en pure etherische oliën. Met slechts enkele druppels YL Vytalyte Drops in je glas water blijf je gehydrateerd en zit je lekker in je vel! Gebruik ook de Lemon+, Orange+ en Thieves+ in je drankjes of in de keuken tijdens het bereiden van heerlijke gerechten.

Prijs #9  Luxe collectie
Ben jij ook verliefd op deze luxe collectie? Je krijgt in deze collectie Lavender en Cinnamint lippenbalsem, 3 stuks 10ml rollers in een houten houder en Young Living Toilettas.
Gebruik de lippenbalsems om jouw droge, uitgedroogde lippen te voeden en te beschermen tegen klimaatextremen. Bewaar jouw olien, rollers of Savvy Minerals Make-up in dit mooie stijlvolle toilettasje. En maak en bewaar jouw eigen rollerrecepten in deze mooie houten rollerhouten! Tip: De houder is gemaakt van onbehandeld hout, dus je kan hem zelf in iedere gewenste kleur verven.

Hoe doe je mee?
1. Je bent ingeschreven onder Olie Natuurlijk of één van de Olie Natuurlijk teamleden.
2. Plaats in november een bestelling van minimaal 100 PV.
3. Door dit te doen maak je automatisch kans op één van de negen prijzen.
Zit je op ER en bestel je voor minimaal 100 pv? Dan ontvang je twee lootjes op jouw naam, dus heb je meer kans op een prijs!
De winnaars zullen op Facebook bekend worden gemaakt en ontvangen hierover ook nog persoonlijk bericht. Je kunt maximaal 1 prijs per 100 PV bestelling winnen.