Clarity™ – Young Living

Clarity™
Clarity™ stimuleert een heldere geest en alertheid. Het bevat stimulerende oliën, zoals pepermunt en rozemarijn, die sinds vele jaren gebruikt worden om mentale scherpte te bevorderen. Een studie uitgevoerd door Dr. William N. Dember van de Universiteit van Cincinnati heeft bewezen dat het inhaleren van pepermuntolie de mentale nauwkeurigheid van studenten met 28 procent verhoogt. Clarity kan ook worden gebruikt om de mentale alertheid of waakzaamheid te herstellen wanneer u vermoeid of slaperig bent.

Gebruik
Voor aromatisch gebruik. Verstuif, doe in het badwater, druppel op een wattenschijfje in ventilatiesystemen. Breng aan op de slapen, polsen en nek.
Mogelijke huidgevoeligheid. Bij zwangerschap of onder behandeling van een arts, raadpleeg eerst de arts. Verdunning niet nodig; geschikt voor elke huid behalve de meest gevoelige. Over het algemeen veilig voor kinderen ouder dan 2 jaar.

Ingrediënten
Basilicum (Ocimum basilicum), kardemom (Elettaria cardamomum), rozemarijn (Rosmarinus officinalis), pepermunt (Mentha piperita), rozenhout (Aniba rosaeodora), geranium (Pelargonium graveolens), citroen (Citrus limon), rozenpalm (Cymbopogon martini), ylang ylang (Cananga odorata), bergamot (Citrus bergamia), Roomse kamille (Chamaemelum nobile) en jasmijn (Jasminum officinale).