Bescherm en verzorg je huid op een natuurlijke manier!

Nu het zomer is en het zonnetje vol op schijnt, ben je vaker buiten te vinden! Een dagje op stap, naar het strand, een terrasje pakken of met het vliegtuig lekker op zonvakantie! Het is belangrijk dat jij jouw huid goed beschermt voor de kracht van de zon. Want verbranden, daar zit niemand op te wachten! Gelukkig heeft Young Living een aantal natuurlijke zon-producten die je kunt inzetten voor het hele gezin!

Mineral SunScreen Lotion – SPF 50

Op zoek naar goede bescherming tegen de zon? Kies dan voor Young Living’s Mineral Sunscreen Lotion SPF 50. Deze natuurlijke zonnebrandcrème bevat alleen natuurlijke, minerale en plantaardige ingrediënten, is dermatologisch getest, bevat geen schadelijke stoffen en is waterproof.

De Mineral Sunscreen Lotion is lichtgewicht, wordt snel opgenomen door de huid, laat geen witte strepen achter en biedt bescherming tegen UVA- en UVB-straling. Geniet onbezorgd van de zon met deze zonnebrandcrème die tot wel 80 minuten water- en zweetproof is. Het is slechts één van de vele manieren waarop we voor jou en je gezin zorgen.

Voordelen en eigenschappen:

  • Krachtige bescherming zonder schadelijke ingrediënten
  • Niet vet met een matte finish, perfect dus voor dagelijks gebruik
  • Beschermt de huid, inclusief de gevoelige huid, tegen verbranding door de zon
  • Tot wel 80 minuten water- en zweetproof
  • Aanbevolen voor dagelijks gebruik door de Amerikaanse Skin Cancer Foundation

Gebruik: Breng 15 minuten voor blootstelling aan de zon aan. Breng na 80 minuten zwemmen of zweten of het afdrogen met een handdoek opnieuw aan of tenminste elke 2 uur.

LavaDerm After-Sun Spray

Lang in de zon gezeten? Verfris en verkoel de huid met LavaDerm After-Sun Spray. Dit product is geschikt voor het hele gezin en kan gebruikt worden op het strand, tijdens het wandelen of na het spelen in de tuin. De spray bevat menthol om de huid te verzachten en verfrissen na lange tijd in de zon. De formule is geschikt voor veganisten en bevat geen alcohol, synthetische geur- of kleurstoffen. Verrijkt met hydraterende aloë vera, lavendelolie en strobloemolie. De spray kan dus met een gerust hart door het hele gezin gebruikt worden!

Gebruik: Breng drie tot vier keer per dag aan op de gewenste plek.

LavaDerm Cooling Mist Spray

Breng de belaste huid tot rust met een melange van milde huidverzorgende ingrediënten waaronder lavendel etherische olie en aloë vera. Spuit direct op het aangetaste gebied en herhaal elke 10-15 minuten tot de gewenste verlichting is bereikt.

Tip: Bewaar de spray in de koelkast voor een extra verkoeling bij gebruik.