Aan de slag met:

Vandaag ging ik aan de slag met de nieuwe Thieves Kitchen & Bath Scrub!

Wat is het?
Thieves® Kitchen and Bath Scrub van Young Living bevat de kracht van een oppervlaktescrub zonder agressieve dampen en resten. Thieves® Kitchen and Bath Scrub haalt zijn harde schrobkracht uit nepheline-syeniet, een mineraal dat we verkrijgen uit verantwoord gedolven bronnen in Ontario, Canada; zuiveringszout dat geuren zachtjes absorbeert; natriumcarbonaatperoxide dat zuurstof afgeeft als het gecombineerd wordt met water, wat zorgt voor een krachtige reinigingsboost tegen hardnekkige vlekken; en de populaire melange Thieves®. Thieves® Kitchen and Bath Scrub is ontworpen voor gebruik op diverse oppervlakken en dé nieuwe reiniger met natuurlijke oorsprong. Hard voor vuil en geformuleerd met jou, je gezin en het milieu in gedachten.

Hoe werkt het?
Ik strooide wat poeder in de gootsteen en wreef het in met een nat sponsje. Ik hoeft niet echt hard te boenen maar al snel begon ik al verschil te zien! Binnen een paar minuutjes was de gootsteen blinkend schoon! Dit testte ik daarna ook bij de wasbak kraan in de badkamer. Ook hier hetzelfde, strooien en daarna met een nat sponsje aan de slag.

Mijn ervaring:
Het is een hele snelle en effectieve manier om schoon te maken in de keuken en de badkamer! Tip: spray eerst wat Thieves Household Cleaner en strooi daarna de scrub er overheen voor het aanpakken van hardnekkige vlekken.

Mijn conclusie:
Het is een echte aanrader! Super effectief en ook niet heel prijzig. Je koopt 1 bus Thieves Kitchen & Bath Scrub al voor € 17,53 (ledenprijs). Dus je kunt op deze natuurlijke manier voor weinig geld makkelijk en grondig schoonmaken!