16 Januari 2021 – Young Living Dag

Het thema van deze YL Day is Een nieuw jaar, een nieuwe ik en daarom richt Young Living zich deze keer op producten die je een vliegende start in het nieuwe jaar geven!

Nieuw: vloeibare foundation
De nieuwe Savvy Minerals by Young Living® Liquid Foundation is verkrijgbaar in 13 fantastische kleuren en is het perfecte product om het nieuwe jaar met een stralende huid en prachtige look te verwelkomen.
Deze fijne foundation is dankzij de romige formule makkelijk aan te brengen in meerdere lagen zonder dat het product zich in fijne lijntjes verzamelt. Dit is de ideale basis en zal ongetwijfeld in een mum van tijd onmisbaar worden in je make-uptas. De foundation bevat Sacred Sandalwood om een natuurlijke gloed te ondersteunen zodat je er ook in het nieuwe jaar op je best uit kunt zien.

Kom tot bloei met BLOOM!
Nog een mooie toevoeging aan je Young Living-collectie: de BLOOM Skin Care producten. De producten in deze collectie bevatten de kracht van Sheerlumé Brightening Complex, dat de huid laat stralen en er mooi uit laat zien.
Het maakt niet uit of je kiest voor de cleanser, essence, lotion of de gehele collectie; deze producten die de pH-balans van de huid herstellen zullen je vast en zeker verfrissen en aanmoedigen om het nieuwe jaar met een nieuwe manier van denken tegemoet te gaan. Deze hydraterende collectie met geavanceerde en natuurlijke ingrediënten zal je huidverzorgingsroutine volledig transformeren.

Actie en korting
Vandaag heeft Young Living ook een mooie actie en korting!

  • Schrijf jij je dit weekend in en plaats je een bestelling van minimaal 100 pv? Dan ontvang je gratis de olie Idaho Blue Spruce 5 ml!
  • Ontvang ook dit weekend 15% korting op het YL Day Pakket. Begin met dit pakket het jaar gericht op jouw innerlijk, geef prioriteiten aan een nieuw begin en neem beslissingen. Bevat: Brain Power 5 ml , Inner Child 5 ml  en Awaken 15 ml.

Deze bovengenoemde actie en korting is geldig van 16 t/m 18 januari.

Wil je meer weten over deze gave nieuwe producten? Of wil je hulp bij het plaatsen van je bestelling? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag!

Bekijk hier een aantal video’s om alvast meer te leren over de BLOOM Skin Care!